The Cove

A home designed to embrace its context, the curve of the facade gently follows the natural rock edge. An eliptical spiral stair is the central spine to the house to allow for the easy flow between spaces and a lightwell to all floors.
Featured Video Play Icon

Tennyson Point House

Our project at Tennyson Point House has received its final touches with the landscape complete. Stepping stones and timber battens wrap down towards the foreshore and connect the residence to its surroundings.

“We feel the residence and the landscape and¬†architecture work in harmony to reflect the beauty of its surroundings.”

Tennyson Point House - Architect StudioJLA - Justin Loe Architects

Concord House

Our resort inspired home in Concord is designed as the pool as a central element of the house. The angular layout was is response to its context and site orientation to maximise solar access.