CASTLE HILL RESIDENCE – DA APPROVED

Congratulations on gaining DA approval from Hill Shire Council for proposed pavillion style extension to the rear of the existing residence. The floating style roof aims to provide shelter yet allow light to pass into the residence. The large bi-stacking sliding doors allow for a seamless connection to the outdoors.

studioJLA - Justin Loe Architects

BALMAIN RESIDENCE – HIA AWARD WINNER

Our residence in Balmain was awarded the HIA ‘kitchen of the year’,the kitchen aims to complement the architecture with its curved light scoop ceiling. The kitchen includes all the latest features such as corner drawers and bi-stacking doors opening to a external bar seats. The kitchen is designed to be both functional yet is a main feature to the contemporary designed residence.

Lawson St-balmain-architect-studioJLA-kitchen